Известие

Collapse
No announcement yet.

мнение за Alfa 156 2.0

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

дай кажи нещо което да ми стъпи не само по евтинко но и да е ефективно... много тормоз братче е така... искам да я окротя малко...

---------- Post added at 23:10 ---------- Previous post was at 23:07 ----------

Много тормоз е така... дали може да се направи както казаш да заменя пета с дизелова.... ???? колко ли ще ми коства това удоволствие???

---------- Post added at 23:12 ---------- Previous post was at 23:10 ----------

иначе многоооо благодаря за бързата реакция и внимание.... станал съм голям фен на тези навеси, кво да се прави!

Comment

Дори и скоростната кутия не се сваля.......
      Динамиката обаче отива по дяволите но аз карам доста извънградско, така че ме устройва.......3500 обм са ми 144кмч......
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

демек си го направил този трик така ли ???? защото за 144 км/ч аз ще съм със 4000 об/м ако не и малко отгоре.... Явно ще трябва да ти прочета отговора утре.... напалвам, че жената ме подсеща, че ни чака път... Все пак ако някой може и ако желае да ме светне по въпроса нека каже с удоволствие ще го изслушам..... Благодаря предварително! Лека вечер колеги!!!
        Last edited by avendator; d.m.y г., 23:25.

Comment

моля, някой да ми каже става ли трика да сложа 5-а от дизелова на бензинова ???

Comment

Working...
          X